Ny styrmand på Ruths

Det femstjernede hotel i Skagen har ansat ny administrerende direktør.

Det bliver Per Christian Jensen der overtager den daglige ledelse af hotellet. Det fortæller hotellets ledelse i en pressemeddelelse.

Peter Christian Jensen er oprindeligt uddannet tjener. Han er uddannet hotelleder i Schweiz, og så har han blandt andet også drevet Scheelsminde i Aalborg sammen med sin hustru.

Desuden har han siddet i bestyrelsen for 11 danskejede restauranter i Sydafrika samt for Color Hotel Skagen, arbejdet som pilot, været hovedansvarlig for flysikkerhed hos Maersk, Sterling og senest Cimber Air - og så tilhører han en stor familie, hvor hotel- og restaurationsdrift er en naturlig del af hverdagen.

På Ruths Hotel, skal Peter Christian Jensen først og fremmest have fokus på at fortsætte den gode udvikling, som har kendetegnet hotellet og dets restaurationer, siden det - under ledelse af nu afdøde Jørgen Phillip-Sørensen - blev bygget om, udvidet og indviet som et af landets mest eksklusive wellness- og gourmethoteller tilbage i 2003.

Udover at være daglig leder skal den nye administrerende direktør også have fokus på udvikling af nye forretningsområder og -segmenter samt på markedsføring af samme for derigennem at være med til at skabe mere liv i og omkring Ruths Hotel, Gl. Skagen og naturen og kulturen omkring.

Forsiden lige nu