Den nye mand i spidsen for Aalborg Teater, Hans Henriksen, går en travl teatersæson i møde. Foto: Allan Toft

Ny teaterdirektør har første arbejdsdag

Traditionen tro åbner Aalborg Teater åbner den nye med en reception i gården bag teatret. Dagen er samtidigt første arbejdsdag for teatrets nye direktør, Hans Henriksen.

Som sædvanligt bliver det en travl sæson for folkene på og bagved scenen på Aalborg Teater, som har fået ny mand i spidsen, norske Hans Heriksen, som har overtaget styringen på Jernbanegade efter Morten Kirkskov, der er blevet skuespilchef på Det Kongelige Teater.

Allerede om et par uger er der premiere på forestillingen 'Yahya Hassans Digte' på Lille Scene, der er skabt i samarbejde med Mungo Park Kolding.

Forestillingen er instrueret af Minna Johannesson og er en musikalsk iscenesættelse af den mest solgte og omtalte digtsamling nogensinde i Danmark, nemlig 'Yahya Hassan'.

På Store Scene er der premiere 16. september på forestillingen 'Richard III', som er et storslået drama med Jens Albinus i hovedrollen som Richard III.

Historien handler om det kyniske magtmenneskes psykologi personificeret i Richard III, som myrder, forfører, lokker, lyver og spiller det politiske spil til perfektion.

Se hele Aalborg Teaters 2015/2016-program her.