Foto: VisitAalborg

Ny turistchef i Aalborg

VisitAalborg har ansat Rasmus Jerver, der har arbejdet med turisme en række steder i Jylland siden 2001.

VisitAalborg har ansat den 52 årige Rasmus Jerver som ny direktør. Rasmus Jerver afløser Helge Søgaard, der gik på selvvalgt pension umiddelbart før sommerferien. Rasmus Jerver kommer fra en stilling som turistchef i VisitVesthimmerland.

Rasmus Jerver har siden 2001 arbejdet med turisme - bl.a. som salgs- og marketingchef i VisitAalborg, som erhvervsturismechef i VisitAarhus samt som konsulent, hvor han bl.a. har arbejdet med udarbejdelse af turismestrategier i Esbjerg og på Mors.

-Jeg glæder mig rigtig meget til - igen - at blive en del af alt det spændende, der foregår i Aalborg, siger Rasmus Jerver.

-Aalborg som brand er jo ét af Danmarks absolut stærkeste og bedst kendte brands - ikke kun i Danmark - men især også i vore nabolande. Aalborg råder over hele paletten fra bade- og kystferiemuligheder til storbyoplevelser. Fra verdensklasse møde- og konferencefaciliteter til krydstogtturister og aktiv ferie langs - og på - Limfjorden. Og så er Aalborg hovedstaden i Nordjylland - en hel region med unikke ferie- og oplevelsesmuligheder, siger Rasmus Jerver.

Bestyrelsesformand for VisitAalborg, Jens-Chr Schmidt, er glad for, at det er lykkedes at få ansat Rasmus Jerver som ny direktør:

-Rasmus har en lang og meget bred erfaring fra hele turismespektret fra det professionelle møde- og konferencemarked til ferieturisme og aktiv ferie. Med Rasmus ved roret har jeg fuld tiltro til, at vi også de kommende år vil se en fortsat udvikling i turismen - ikke alene i Aalborg, men i hele regionen, siger Jens-Chr Schmidt.

Rasmus Jerver stammer fra Hjørring og er oprindelig uddannet Cand. Agro, suppleret med enkeltfag fra Handelshøjskolen i Aarhus. Rasmus er gift med Mette og har 2 børn. Rasmus Jerver tiltræder som Turistdirektør i VisitAalborg den 26. oktober.