LIGE NU:

Nyt fra sundhedssektoren i AaB

AaB tabte weekendens topbrag med 2-0 til FC Midtjylland. Kasper Risgård pådrog sig i kampen en mindre hjernerystelse, men også andre spillere i truppen, døjer med skader.

Kasper Risgård fik hjernerystelse
- Petter Furuseth svinger en arm bagud, uforsætligt, og rammer mig så lige i hovedet. Det skete i første halvleg, men jeg mærkede ikke noget til det i kampen, siger Kasper Risgård til bold.dk.

- Jeg har ikke været til træning i dag. Jeg har ligget ned de seneste 12-14 timer, og håber så snart at være på højkant igen.

Tre andre med skader
Foruden Kasper Risgård, sidder tre spillere udenfor på grund af skader, nemlig Karim Zaza, Anders Due og unge Jacob Nordstrøm.

Zaza
- Karim Zaza er indtil videre ude på ubestemt tid, da vi endnu ikke kender det præcise omfang af hans skulderskade. Han skal undersøges på onsdag, og derefter ved vi forhåbentlig mere om, hvordan det står til med hans skulder, siger Henrik Bøgvad til aabsport.dk.

Due og Nordstrøm
- Anders Due døjer fortsat med et springerknæ, og han kan efter alt at dømme tidligst være klar igen til weekenden, mens Jacob Nordstrøm fortsat har problemer med den ene hoftebøjer.

To andre klar
- Til gengæld er både Lasse Nielsen og Jón Rói Jacobsen spilleklar igen. Jón har haft problemer med lysken i weekenden, men er allerede klar igen, mens Lasse har siddet udenfor med ankelproblemer i over fire uger, men han er også fit igen, siger fysioterapeuten.