Foto: Aalborg DH

Nyt nederlag til Aalborg DH

Aalborg DH havde hårdt brug for point i lørdagens bundkamp mod FIF, men det endte alligevel med et ærgerligt nederlag til hjemmeholdet.

Aalborg DH har lagt fra haft nogen god sæson. Inden lørdagens kamp mod FIF i Gigantium lå holdet næstsidst med bare tre point efter 12 kampe. Derfor var der hårdt tiltrængte i dagens bundopgør.

- Det er nu, de vigtige kampe begynder for os. Vi har haft Viborg og Randers her til at starte med, og selvom vi var tæt på i Randers, så er det i de her kampe, vi skal hive vores point, sagde Aalborg DH's træner, Robert Gertsen, inden kampen til TV2/Nord.

Og fra starten af kampen så det ud til, at hjemmeholdets spillere havde forstået budskabet. Halvvejs i første halvleg førte holdet med fem mål, Aalborg DH dominerede kampen gennem hele første halvleg. Stillingen ved pausen var 13-10 til hjemmeholdet.

I anden halvleg fortsatte Aalborg DH dominansen. Men der blev dog længere mellem scoringerne. Og som kampen skred frem, så fik FIF bedre og bedre fat. Det hele kulminerede to minutter før tid, da FIF fik udlignet til 20-20, og samtidig fik Aalborg DH to udvisninger. Det blev dyrt. FIF endte med at løbe forbi Aalborg DH og vinde kampen 20-22. Dermed kunne de snuppe de to point med hjem til Frederiksberg. Samtidig må Aalborg DH affinde sig med at blive hængende i bundstriden og ligger nu kun et point over Slagelse på sidstepladsen.

- Det er en sygt tom følelse. Jeg føler mig helt færdig, og jeg synes, at det er så uretfærdigt, når man leverer en så god præstation, siger træner Robert Gertsen.

- I den periode, hvor vi kan lukke kampen i midten af anden halvleg, begynder vi at ramme stolpen og vi begynder at brænde lidt for meget på Karin Mortensen i stedet for at lægge den i mål. Og så var vi uheldige med nogle udvisninger til sidst, som måske var tvivlsomme, slutter ham.