Nyt partnerskab skal sikre grønneste skov

Foto: PR foto (arkiv)

Fårup Sommerland og energivirksomheden Nyfors indleder nyt samarbejde om miljørigtig skov.

Fremover skal det ikke kun være en sjov oplevelse at tage i Fårup Sommerland, det skal også være en ren og miljørigtig oplevelse. Derfor har forlystelsesparken allieret sig med den nordjyske energivirksomhed Nyfors, der skal inspirere parkens besøgende til at tænke mere miljørigtigt.

- Det er klart, at vi med hvert eneste tiltag også øger vores energiforbrug. Det vil vi gerne tage ansvar for, og derfor har vi nu slået os sammen med Nyfors, der skal hjælpe os med gradvist at skifte til mere energirigtige løsninger, så vi kan nedbringe den CO2, vi udleder, og dermed give vores gæster grønne oplevelser, siger Fårup Sommerlands direktør, Søren Kragelund.

Helt konkret går Nyfors nu i gang med at udvikle små energibesparende tips og tricks til parkens gæster, der på infoskilte, bakkeservietter, restauranter og andre steder kan hente inspiration til en mere miljørigtig hverdag.

- Vi er meget glade for på den måde ikke blot at formidle vores viden til Fårup Sommerland, men også til de tusindvis af gæster, der hvert år besøger forlystelsesparken, siger direktør Henrik Mentz fra Nyfors.

Udover diverse tips og tricks har Nyfors også stået for udskiftning af parkens gamle oliefyr til mere energibesparende varmepumper.

Forsiden lige nu