00:37

Nyt program på TV2 Nord: Outdoor NU tager fat i friluftslivet

Onsdag aften tager TV2 Nord hul på en ny række live-programmer, Outdoor NU, som giver tips og tricks til friluftslivet.

Hvilke regler gælder, hvis man gerne vil overnatte i det fri - men måske ikke lige i sin egen have? Hvad for noget grej skal man have med på vandreturen? Og hvilke spiselige planter kan man plukke i naturen netop nu?

De spørgsmål og mange flere kan man nemt og bekvemt få svar på i aften, onsdag, når TV2 Nord har premiere på en række liveprogrammer under navnet Outdoor NU.

Her vil de to vandreglade journalister Robert Bedsted og Bruno Stagsted præsentere seerne for alle de muligheder, der er for at bruge naturen på anderledes måder. De to er nok bedst kendt for deres flere dage lange vandreture op og ned igennem Nordjylland, hvor de nu to gange har sendt hele turen live på TV2 Nords Facebookside.

I premiereafsnittet inviterer de gæster med foran kameraet til at give svar på alt, hvad man har brug for at vide, før man giver sig i kast med at slå et telt op i naturen. Både hvad angår love og udstyr til sådan nogle eventyr. I næste afsnit vil det handle om de to herrers spidskomptence - nemlig de lange vandringer. 

Men har du spørgsmål til programmerne eller gode idéer til emner, Robert Bedsted og Bruno Stagsted kan tage op i Outdoor NU, er mere end velkommen til at skrive til os på TV2 Nord. Det kan du gøre ved at sende os en mail på redaktion@tv2nord.dk eller ved at sende os en besked på Facebook.

Vi glæder os til at høre fra dig.