Odense Bulldogs skriver ishockey-historie

Odense Bulldogs er klar til DM-finalen efter kun fire kampe mod Aalborg Ishockey. Torsdag vandt fynboerne 5-3.

Odense Bulldogs skrev torsdag aften dansk ishockey-historie ved at spille sig i DM-finalen takket være en 5-3-udesejr over Aalborg Ishockey.

Dermed vandt fynboerne semifinale-serien med 4-0 i kampe. I kvartfinalen vandt Odense-holdet med 4-0 i kampe over Frederikshavn White Hawks.

Ingen andre hold i dansk ishockey har nogensinde gået ubesejret til finalen på den måde.

Hjemmeholdet fra Aalborg fik pucken først i mål torsdag aften mod slutningen af første periode, men scoringen blev korrekt annulleret på grund af en for høj stav ved afslutningen.

Kort tid derefter bragte Odense-topscorer Rob Ricci gæsterne foran 1-0. Rob Ricci var også på pletten kort tid efter, at Aalborg-mandskabet i anden periode havde reduceret til 1-2.

Riccis 3-1-mål satte virkelig Aalborg-spillerne under pres, fordi Bulldogs normalt er stærke i tredje og sidste periode.

Otte minutter før tid reducerede Aalborg fortjent til 2-3, hvilket lagde op til en dramatisk afslutning, hvor der kort før tid før tid stod 4-3 til gæsterne.

Til sidst tog Aalborgs hjemmehold sin målmand ud, og i et tomt net kunne Ricci score hattrick og sikre Bulldogs 5-3-sejren.

Finalemodstanderen er endnu ikke fundet. Herning Blue Fox er dog i førersædet efter torsdagens 2-1-hjemmesejr over Sønderjyske.

Med sejren fører Herning serien med 3-1 i kampe.