Foto: TV2/Nord

Øget kritik af Anny Winther

Efter Rebilds borgmester mandag meldte ud, at hun havde mistet tilliden til visse medarbejdere efter den såkaldte Rebild-sag, er kritikken taget til.

Mandag blev Rebild Kommunes borgmester Anny Winther (V) kritiseret i store vendinger af både socialrådgivernes formand og folketingspolitiker Per Clausen (Enh.l.) for at kritisere hendes egne medarbejdere for den såkaldte Rebild-sag.

- Med det jeg har oplevet i den her sag, er der rokket ved den tillid, jeg plejer at have til medarbejderne, sagde Anny Winther til Nordjyske Stiftstidende mandag.

Kritikken af borgmesteren bliver nu delt af flere tillidsrepræsentanter.

- Jeg er overrasket over, at der kommer sådan en bredside, hvor borgmesteren skyder med spredehagl og placerer ansvaret rundt omkring, siger Torben Lysdal Sejrup, fællestillidsrepræsentant for de kommunalt ansatte på FOA-området i Rebild til NORDJYSKE.

- Det er jo helt grotesk, at borgmesteren udpeger en gruppe medarbejdere som årsag til problemerne. Det er jo hele kulturen i kommunen, den er gal med, siger Kari Fonnesbæk, som er tillidsrepræsentant i hovedudvalget for to af kommunens boformer og for socialpædagogerne til NORDJYSKE.