Oldefar meldt igen

00:55

Foto: Rune Borre-Jensen (arkiv)

1 af 2

En far anmeldte mandag den varetægtsfængslede 78-årige i sexsagen fra Brønderslev for misbrug af to børnebørn. [b]Opdateret kl. 10.20. [/b]

Nordjyllands Politi modtog mandag en ny anmeldelse mod den 78-årige mand for sex-misbrug.

Manden blev fredag ved retten i Hjørring varetægtsfængslet sammen med tre andre mænd for sexmisbrug af en kun 10-årig pige fra Brønderslev. Den 78-årige er oldefar til den 10-årige.

Anmeldelsen går på, at den 78-årige også skulle have sexmisbrugt sine to børnebørn, to drenge på henholdsvis 11 og 9 år.

Politiinspektør Verner Holm bekræfter anmeldelsen:

- Jeg kan bekræfte, at vi har modtaget en ny anmeldelse om seksuelt misbrug af børn, og den bliver inddraget i den verserende sag, siger han.

Sagen mod den 78-årige mand kører for lukkede døre, og derfor kan politiinspektøren ikke udtale sig nærmere om sagen. Dog siger han, at der generelt sker det i sager om misbrug af børn, at der kan komme flere anmeldelser, når først, der er taget hul på bylden:

- Generelt i sager om seksuelt misbrug af børn kan det anspore andre børn at komme frem og fortælle om de ting, de har været ude for, når de hører, at der er en, der har fortalt om det, siger Verner Holm.

Forsiden lige nu