Foto: Michael Madsen Wizion

Opsagte Martin medarbejdere er på jobjagt

De opsagte medarbejdere fra Martin Professionel får snart muligheden for at fortælle om deres kompetencer i en kommende erhvervssammenkomst.

Medarbejderne på Martin er allerede på jobjagt. De mister deres job, da lysfabrikken i Frederikshavn lukker til årsskiftet. Og nu er de repræsenteret på en såkaldt Erhvervs-Get-Together, der afholdes i næste uge.

En repræsentant for hver medarbejdergruppe på Martin stiller op til erhvervssammenkomsten, der afholdes på Knivholt ved Frederikshavn

Fabriksdirektør på Martin Professional Morten Ziwes siger:

- Vi synes, Erhvervs-Get-Together er en god mulighed for at komme i dialog med det lokale erhvervsliv. Vi vil have repræsentanter med for alle medarbejdergrupperne, så deltagerne kan komme i dialog med Martins dygtige personale og se, om der kunne findes en ressource, som passer til deres behov og ind i deres organisation. Så vi håber, at mange lokale virksomheder vil komme og få en snak med os.

Det er de tre erhvervsforeninger i Skagen, Sæby og Frederikshavn, der inviterer til Erhvervs-Get-Together på Knivholt. De står sammen bag Erhvervshus Nord, der er involveret i at hjælpe Martins ansatte godt videre efter sammen med et udvalg på Martin, Arbejdsmarkedscentret i Frederikshavn kommune, lokale uddannelsesinstitutioner og fagbevægelsen:

- Jeg kan kun opfordre deltagerne til at gå over at få en snak med udvalget fra Martin for at få et overblik over, hvilken arbejdskraft der er tilgængelig og knytte nogle kontakter. Det er kvalificeret og stabil arbejdskraft, som nu bliver tilgængelig for andre lokale virksomheder, så har man jobåbninger inden for det næste halve år, så benyt muligheden til at få en snak med Martin, siger Niels Bay Christensen, erhvervsdirektør i Erhvervshus Nord.

Arrangementet sker den 27. august. Der er i alt 330 erhvervsfolk inviteret til arrangementet ud over de ansatte fra Martin Professional.