Outlaws vandt første semifinale

Kvinderne fra FC Outlaws måtte nøjes med en 5-3 sejr i den første DM-semifinale for kvinder i floorball. Outlaws førte med 5-0.

FC Outlaws havde kursen sat direkte mod DM-finalen i floorball, da pokalmestrene fra Jægerspris gæstede Frederikshavn.

Midt i 2. periode bragte hjemmeholdet sig foran med 5-0, men så gik Outlaws i stå, og inden perioden blev fløjtet af, havde Jægerspris reduceret til 5-3.

I 3. periode kæmper Jægerspris desperat for at få udlignet, men en stærk defensiv, samt en velspillende Anne Bruun i målet forhindrer dette. Outlaws kæmper alt hvad de har lært og sørger dermed for at Jægerspris ikke får scoret flere mål i kampen.

Kampen ender 5-3 til Outlaws. Der er dermed igen lagt op til en brag af en kamp i næste weekend i Jægerspris. Returkampen spilles på søndag.

Kampens målscorer for Outlaws.

Karen Vester 2 mål, Karina Madsen 2 mål, Lise Munk 1 mål - 1 ass., Stine Jensen 2 ass.