To 21-årige mænd skal i fængsel i 60 dage for et overfald på en gruppe brasilianske kvinder i juli.

Overfaldt brasilianske kvinder efter VM-fodbold

To 21-årige mænd skal 60 dage i fængsel for at have overfaldet tre brasilianske kvinder efter at have set en VM-kamp mellem Holland og Brasilien på Jydepotten i Aalborg.  

To 21-årige mænd fra Aalborg fik i dag ved Vestre Landsret i Aalborg skærpet deres straffe til 60 dages fængsel for en voldsepisode, der fandt sted 2. juli i Aalborg sidste år. 

Ifølge anklageskriftet var de to mænd om eftermiddagen d. 2. juli på Jydepotten på Hadsundvej i Aalborg for at se VM-kampen mellem Holland og Brasilien. Her var også tre brasilianske piger og deres mor til stede. De to 21-årige mænd heppede under kampen på Holland, og de brasilianske kvinder heppede på Brasilien.  

Ifølge anklageskrigtet bevægede de to mænd sig efter kampen ud på gaden, hvor de kom med racistiske tilråb efter brasilianerne. Den ene af de to mænd gav en af pigerne et klap i numsen, men da hun slog hans hånd væk, gav han hende et slag hårdt i maven. Også moderen blev skubbet omkuld.

Byretten havde tidligere idømt de to mænd 40 dages fængsel, men den dom valgte Vestre Landsret altså at skærpe. De to mænd blev desuden pålagt at betale ofrene 44.000 kroner i erstatning.