Overtager ebh-filialer

Sparekassen Thy overtager EBH Banks to afdelinger i Frøstrup og Vesløs.

Det betyder, at ca. 2.500 EBH-kunder og ni hidtidige EBH-medarbejdere tilknyttes Sparekassen Thy, som i forvejen har afdelinger i begge byer.

Kunderne vil dog ikke opleve de store forandringer, idet Sparekassen Thy også overtager de to bankbygninger, ligesom Klavs Poulsen, Frøstrup, og Bente Holm Jensen, Vesløs, forbliver som afdelingsledere under det nye ejerskab. Sparekassen Thy's leder i Frøstrup, Jimmy Rotbøl Nielsen er udnævnt til souschef i den fælles afdeling i Frøstrup.

Stærk og lokal
- Et solidt regnskab giver plads til udvikling, fastslår adm. direktør Ivan Christiansen fra Sparekassen Thys hovedsæde i Thisted med henvisning til sparekassens nyligt offentliggjorte regnskab for 2008. Overtagelsen forventes godkendt af Sparekassen Thy's repræsentantskab på det ordinære repræsentantskabsmøde den 24. marts 2009.

- Den gode soliditet er netop baggrunden for, at vi kan ekspandere og styrke fodfæstet i vores naturlige virkeområde, tilføjer han.

Også adm. direktør Erik B. Hansen, EBH Bank A/S i Fjerritslev, glæder sig over aftalen:

- Sparekassen Thy er et godt og seriøst pengeinstitut med et stærkt engagement i lokalsamfundet. For os har det samtidig været vigtigt at sikre lokale arbejdspladser, og jeg er overbevist om, at såvel medarbejdere som kunder er i de allerbedste hænder.

Glidende overgang
Der vil ske en glidende overgang, før Sparekassen Thys navn og logo bliver synligt på kontoudskrifter m.v., og alle kontoforhold samt betalingssystemer som dankort og netbank fortsætter uændret indtil videre.

Lokalt foreningsengagement
Såvel Sparekassen Thy som EBH Bank har et stærkt engagement i det lokale foreningsliv på Hannæs.

- Det skal naturligvis fortsætte, understreger Ivan Christiansen, Sparekassen Thy.

Forsiden lige nu