OW Bunker-medarbejder: En resigneret stemning

Medarbejderne hos OW Bunker fik i dag beskeden om, at en konkurs ikke kan undgås.

Det blev ikke en mandag som alle andre hos OW Bunker i Nørresundby. Klokken 11 var medarbedjerne kaldt til informationsmøde for at få den besked, de vidste ville komme.

- Vi har fået at vide, at konkursen er en realitet, at rekonstruktionen ikke kunne redde virksomheden, og at vi alle sammen er sendt hjem, fortæller Benjamin Søgaard, som indtil i dag har arbejdet som økonomistyringskonsulent hos OW Bunker.

På mødet fik medarbejderne at vide, at de i løbet af 14 dage vil få nærmere besked om, hvorvidt de bliver fritstillet. Benjamin Søgaard er allerede begyndt at tænke på en fremtid i et andet job.

- I morgen regner jeg med, at jeg skal ud og hilse lidt på nogle steder, som kunne være interessante og spørge, om de har et stykke arbejde til mig. For jeg tror ikke på, at efter 14 dage, jeg så får lov at blive, siger han.

Medarbejderne mødte ind som normalt i dag, men med en relativt stor vished om, hvad dagens møde ville bringe, har stemningen været noget trykket.

- Den har været resigneret. Samtidig har vi brugt en del af tiden på at udveksle kontakter. Der har også været en del galgenhumor, forståeligt nok, men det har været en presset medarbejderstab, der er mødt op på arbejde i dag, siger Benjamin Søgaard.


Seneste nyt

fra Nordjylland