LIGE NU:

Palm City slår dørene op

Fremmødet var ikke overvældende, da virksomhederne bag feriehusprojektet Palm City i Frederikshavn i dag officielt præsenterede feriebyen. Alligevel mener arrangørerne, at de nok skal få solgt de 400 ferieboliger.

I dag blev det storstilede projekt Palm City vist frem til de interesserede købere. Og selvom fremmødet ikke var stort lige fra morgenstunden, er ejendomsmæglerne fortrøstningsfulde.

- Superdrømmen er, at vi kan melde udsolgt klokken tre. Det er selvfølgelig lidt urealistisk, men vi forventer, at halvdelen er solgt, når messen er færdig, siger Allan Banti, der er ejendomsmægler.

Der er allerede solgt hen mod 100 boliger før messen. Der skal altså sælges 100 mere for at indfri forventnignerne. Priserne i Palm City starter ved 2,1 millioner kroner. For de penge kunne man også vælge et sted i sydens sol. Men ejendomsmæglerne mener, at der er gode grunde til at købe feriehus i Frederikshavn i stedet:

- Hvis man ser på det her, der bliver lavet, kan man faktisk lave de samme ting som i Spanien. Der er selvfølgelig lidt med vejret, men kommunen har lavet en palmestrand, så med lidt global opvarming så passer det i løbet af et par år, sigre Allan Banti.

I løbet af eftermiddagen blev der solgt ti feriehuse. Messen slår dog dørene op igen i morgen i Arena Nord.