01:34

Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

Par anholdt for menneskehandel

Nordjyllands Politi anholdte onsdag middag to personer for menneskehandel. Parret er nu varetægtsfængslet. Anholdelsen af de to er en del af en større bordelrazzia. [b]OPDATERET 14.24[/b]

Klokken 11.20 onsdag anholdte Nordjyllands Politi et par fra Frederikshavn. Parret er nu sigtet for at have drevet menneskehandel. De blev begge fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring torsdag, hvorefter de blev varetægtsfængslet i fire uger.

Manden er først i 30'erne og kvinden er først i 40'erne.

Parret har angiveligt forbindelse til en bordelmafia, der driver prostitution flere steder i Jylland, det oplyser politiadvokat ved Nordjyllands Politi, Peter Rask. Politiet leder stadig efter en formodet bagmand i sagen.

TV2/NORDs reporter følger sagen torsdag, og fortæller, at grundlovsforhøret, af hensyn til efterforskningen, foregår for dobbeltlukkede døre. Politiet mangler at afhøre flere vidner i sagen, og de mangler endnu at anholde en navngiven person.

Netop nu afhører politiet en kvinde, der skulle have arbejdet på bordellet.
 
Parret, der har thailandsk baggrund, har ifølge politiet drevet bordeldrift i Frederikshavn, hvor kvinder er blevet tvunget til at arbejde. Derfor er parret også sigtet for bordeldrift, skriver Ritzau.

Nordjyllands Politi har efterforsket sagen over en længere periode.