Parasollen tager på camping

Sommeren er også højsæson for camping.  Det mærker man blandt andet på Jambo Feriepark, som Parasollen er taget ud for at besøge.

Parasollen besøger onsdag Jambo Feriepark ved Saltum. Her er i øjeblikket næsten fuldt booket. 2500 mennesker bor i øjeblikket på campingpladsen. I Parasollen ser vi på forskellige måder at campere på. Blandt andet besøger vi en luksuscampingvogn til en værdi af knap en halv million kroner, og så får vi besøg af en kok, der giver inspiration til, hvad der kan laves af mad, når man camperer.

Jambo Feriepark blev grundlagt 1964 af Anders Matzen, der havde boet i Tanzania i mange år. Derfor fik campingpladsen et navn på Swahili, nemlig Jambo, der betyder "hej og velkommen". For femten år siden overtog de nuværende ejere campingpladsen, og siden da er det gået stærkt. Ferieparken indeholder i dag blandt andet Europas største minigolfbane, et udendørs badeland, restaurant og købmand. Jambo Feriepark er en femstjernet campingplads, og er i tre år i træk blevet kåret som Danmarks bedste.


Seneste nyt

fra Nordjylland