Patient føler sig ladt i stikken

Foto: Daniel Mikkelsen

En kvinde fra Storvorde blev midt i januar opereret på Farsø Sygehus. Siden har hun lidt af næsten uudholdelige smerter. På sygehuset mener man, at alt er gået efter bogen.

Siden Elise Axelsen blev opereret i en muskel i hoften for tre uger siden, har hendes liv været et langt smertehelvede. Efter indgrebet har Elises ben stort set været én stor blodansamling.

- Det betyder meget. Jeg kan ikke holde at sidde ret lang tid, og jeg kan ikke holde ud at ligge eller at gå, siger Elise Axelsen.

Da Elise Axelsen blev opereret, foregik det ambulant. Hun fik altså ikke lov til at restituere på sygehuset. I stedet blev hun sendt hjem efter blot fem timer. Elise blev opereret en tirsdag. Onsdag ringede hun til Farsø Sygehus, og fortalte, at der var noget galt. Den første dag fik hun at vide, at hun skulle forholde sig roligt. Torsdag ringede hun igen, og først derefter fik hun en tid på sygehuset om fredagen. Og det er der ikke noget galt med, mener man på Farsø Sygehus.

På sygehuset mener man ikke, at en hurtigere indsats fra lægernes side ville have hjulpet. Alligevel lover ledende overlæge, Poul Hedevang Christensen, at kirurger i fremtiden vil være ekstra opmærksomme.

- Kirurger er klar over, at de skal kigge efter, men jeg vil godt indskærpe, at man skal kigge efter en ekstra gang., siger han til TV2/Nord

Tilbage i Storvorde. Blodansamlingerne har forplantet sig så meget i Elise Axelsens ben, at det ikke kan kureres ved hjælp af en operation.

- Der er ingenting at gøre, andet end at leve på en masse smertestillende. Det skal trænge ud af kroppe ned gennem foden af sig selv, slutter Elise Axelsen.

Forsiden lige nu