00:32

Foto: Tv2nord.dk

1 af 2

Person bag modstandsgruppe: - Jeg får trusler

Personen bag Facebook-siden "Nej tak til moske i Frederikshavn" er overrasket over den store tilslutning siden har fået.

Den person der i weekenden oprettede Facebook-siden "Nej tak til moske i Frederikshavn" og som siden har fået over 2300 sympatierklæringer på det sociale medie har også modtaget flere trusler. Det skriver personen i en mail til TV2/Nord.

- Jeg har fået rigtig mange trusler i mine privatbeskeder og har først set siden i dag fordi jeg har været på ferie, skriver vedkommende i sin mail.

I et indlæg på Facebook-siden uddybes der:

- Jeg er ikke racist og hader ikke indvandrere. Jeg synes, at i er velkomne her i byen. Medierne har fremført det så meget, at man ikke ved hvad man skal tro længere!

TV2/Nord kunne tirsdag fortælle at den moske på Grønlandsvej 22 i Frederikshavn som siden protesterer mod, faktisk slet ikke er en moske, men et bosnisk kulturcenter, der i over to år har holdt til i Danmarksgade uden at skabe røre. Den melding forholder den anonyme person sig dog ikke til.

I stedet erklærer personen at hvis truslerne fortsætter, vil siden inden for de nærmeste dage blive lukket ned.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Opslag af Nej tak til moske i Frederikshavn.