To pille-dødsfald kædes sammen

En 21-årig kvindes død i september kædes nu sammen med den forgiftning, som den 16-årig Daniel da Cunha Kryner mandag døde af. Det oplyser politiinspektør Verner Holm, Nordjyllands Politi.

De to tragiske dødsfald kædes sammen på den måde, at de to unge mennesker kom i samme miljø i Aalborg, og nu vil politiet på baggrund af retskemiske undersøgelser finde ud af, om det kan være tale om samme morfin-stof, de to har indtaget.

-  Det er klart, at vi studser over det, når to unge mennesker pludselig dør, siger politiinspektør Verner Holm fra Nordjyllands Politi.

Han understreger, at der i ingen af dødsfaldene er mistanke om, at der er sket noget kriminelt.

Den 21-årige kvinde er, ligesom den 16-årige Daniel da Cunha Kryner, blevet obduceret, men resultaterne af de retskemiske undersøgelser foreligger fortsat ikke.

Den 16-årige Daniel da Cunha Kryner døde mandag, efter han havde indtaget to stærke OxyContin piller. Det er piller, som han ifølge politiets oplysninger har købt sammen med en kammerat på gaden i Aalborg.

- Det er som at spille russisk roulette med sit liv, når man indtager piller, man intet kender til, og ikke selv har fået ordineret, siger Verner Holm.

Politiet advarer fortsat kraftigt mod de mange former for morfin-piller, der er i omløb i bl.a. Aalborg.