Pirates slået på hjemmebane

Foran hele 4588 tilskuere i Aalborg tabte Pirates til Herning med 3-1.

Tirsdag aften viste de danske ishockeymestre Herning Blue Fox fornem ishockey, da Aalborg Pirates blev slået 3-1 på egen is.

Aalborgenserne gik ellers ind til kampen på en delt førsteplads, men denne gang fandt træner Martin Karlssons mandskab ikke den effektivitet, man har set tidligere på sæsonen.

Herning tog føringen allerede efter fem minutters spil, da Branislav Rehus havde sidste stav på et meget flot angreb, der fuldstændig splittede hjemmeholdets defensiv.

Midtvejs i kampen fordoblede Thomas Boll forspringet og bragte mestrene på 2-0, og så blev der ro blandt de næsten 4600 tilskuere i Aalborg.

Aalborgenserne fik nyt håb, da Sebastian Svendsen reducerede til 1-2 med godt syv minutter igen, men tættere på kom hjemmeholdet ikke.

Tværtimod straffede Rehus Aalborgs hårde satsning, da han i kampens sidste sekund sendte pucken i et tomt mål, efter at nordjyderne havde erstattet målmanden Martin Åkerlund med en ekstra markspiller.

Det store publikum måtte gå skuffede hjem og kunne på vej ud af hallen konstatere, at toprivalerne og naboerne Frederikshavn White Hawks nu har lagt sig i spidsen af AL-Bank Ligaen med en stensikker 5-1-sejr over Rødovre.