Pirates vandt lokalopgør

Sebastian Ehlers blev matchvinder for Aalborg Pirates med et sent mål i lokalopgøret mod Frederikshavn.

Tirsdag aften blev årets sidste lokalopgør i isligaens grundspil spillet, og det blev Aalborg Pirates, der slap bedst fra det nordjyske slag.

Der var tænding og slagsmål som det hører sig til, når Frederikshavn White Hawks og Aalborg Pirates mødes. Til gengæld var det målfattigt.

Først halvvejs i kampen kom White Hawks på tavlen ved Alexander Ytterell, og et minut senere gjorde Kasper Degn det til 1-1 for Pirates.

Trods en del chancer til begge hold var det først to minutter før tid, at der kom en afgørelse. Sebastian Ehlers smækkede pucken i mål og sikrede Aalborg Pirates sejren på 2-1.

Frederikshavn White Hawks er dog stadig på førstepladsen i ligaen med to point ned ti Aalborg Pirates.