Foto: Pressefoto (arkiv)

Podieplads til Formel 3-kører

Den nordjyske racerkører Marco L. Sørensen sluttede på en anden plads i søndagens hovedløb på Red Bull Ring i Østrig, i kampen om det Tyske Formel 3-mesterskab.

Efter en god start fra forreste startrække pressede Marco L. Sørensen hårdt på for at komme forbi den førende, men efter et par tætte dueller måtte han til sidst tage til takke med andenpladsen.

- Jeg vidste, at dette ville blive en hård weekend i Østrig. Jeg har aldrig testet eller kørt på banen før denne weekend, og da jeg ikke har nogen medkører i teamet til at hjælpe med at indsamle data, så vidste vi at det blev svært. Specielt imod de store teams, som har op til tre kørere at få data fra, siger den unge kører i en pressemeddelelse.

- Alligevel er jeg glad for resultatet, da jeg udbygger mit forspring ned til forfølgeren på tredje pladsen. Uheldigvis var det Richie Stanaway, som også fører mesterskabet, der vandt løbet. Jeg havde simpelthen ikke speed nok i bilen til at jeg kunne lægge pres på ham.  Det er specielt vores manglende test i løbet af sæsonen, som nu begynder at give problemer. Jeg har stadigvæk en mulighed for at vinde mesterskabet, og da de resterende løb alle er på baner, som jeg kender, så tror jeg stadig på det, uddyber han.

Næste løb køres på Lauzits Ring syd for Berlin i starten af september.