Pokaltæsk til Aars

Aars FC var i dag på en svær opgave, da holdet hjemme mødte Herlev i pokalturneringen.

Klokken var bare 16.30, da kampen mellem Aars FC og Herlev blev fløjtet i gang. På Aars Stadion er der nemlig ingen lamper, og skulle kampen gå ud i forlænget spilletid og eventuel straffesparkskonkurrence, var det nødt til at være, mens der stadig var lyst.

At Aars til daglig spiller i Danmarksserien viste sig ikke bare på manglerne på lægterne. Også på banen kneb det gevaldigt med at følge med gæsterne fra 2. division.

Allerede efter et minuts spil satte gæsternes Edigerson Almeida hovedet på bolden efter et hjørnespark. Dermed 1-0 til Herlev.

Stik mod spil og chancer var det dog alligevel Aars, der sluttede halvlegen bedst af. Fem minutter før pausefløjtet blev hjemmeholdets Kenneth Skov spillet fri. Han kunne let udplacere målmanden, og dermed kunne de to hold gå til pause med 1-1 på måltavlen.

Anden halvleg var knap begyndt, da gæsternes Philip Bank bragte Herlev på 2-1. Derefter blev halvlegen en noget tam affære. Altså lige indtil der manglede 10 minutter.

Først kom Herlev på 3-1 på mål af Morten Larsen. Det fik Aars til at satse. Det bar frugt, og kort efter fik hjemmeholdet reduceret til 2-3, og Aars øjnede pludselig chance. Glæden varede dog kort. Herlev scorede to gange i løbet af de næste tre minutter, og kampen endte dermed 5-2 til gæsterne.