LIGE NU:

Politi erkender fejl

Nordjyllands Politi indrømmer, at de godt kunne have sendt en vogn, da en 19-årig mand i weekenden blev skubbet i havnen i Aalborg.

Efter at have hørt lydfiler igennem fra vagtcentralen, erkender Nordjyllands Politi, at man godt kunne have sendt en vogn, da en 19-årig mand i weekenden blev skubbet i havnen i Aalborg. Det skriver nordjyske.dk.

I weekenden blev den 19-årige Henrik Hansen skubbet i Aalborg Havn af to aggresive nordmænd. Han kunne ikke komme op fra havnen igen, og derfor ringede hans kammerat efter politiet flere gange for at få hjælp. Men kammeraten fik flere gange besked om, at han måtte ringe, når han var ædru. 

Efterfølgende har Henrik Hansen henvendt sig til Ekstra Bladet, fordi han følte, at alarmcentralen ikke tog ham og hans ven alvorligt. Efter at Ekstra Bladet har bragt historien, har Nordjyllands Politi valgt at høre lydfilerne fra vagtcentralen igennem, og onsdag siger daglig leder af vagtcentralen i Nordjylland, Henrik B. Nielsen så til nordjyske.dk, at der godt kunne have været sendt en vogn. 

Dog siger han, at det fremgår af lydfilerne, at Henrik Hansen var oppe af vandet, da der blev ringet efter hjælp første gang.