Foto: arkivfoto

Politi på bar bund i pelstyveri

Lokalpolitiet i Frederikshavn har ikke fået nogen tips i sagen omkring pelstyveri for tre millioner kroner.

Politiet har ingen ledetråde at gå efter i opklaringen af det minktyveri, der skete natten til lørdag den 1. december på Eskær Mink i Strandby ved Frederikshavn. Ved tyveriet blev der stjålet næsten 6000 skind til en markedsværdi på mellem 3 og 3.5 millioner kroner.

- De tekniske undersøgelser har ikke givet noget, og der er ikke nogen, der har set eller hørt noget, siger politikommissær ved Frederikshavn Politi Jens Møller Søgård, der kalder tyveriet for en stor sag.

Ejeren af Eskær Mink, John Juul Conradsen, fortalte efter tyveriet, at han netop havde fået installeret videoovervågning på en stor del af minkfarmen, men pelstyvene undslap kameraerne.

Politikommissær Jens Møller Søgård fortæller, at et godt bud på, hvad der er sket med skindene, er, at skindene er bragt ud af Danmark.

- Hvis de er kommet ud af landet, så har vi ikke en kinamands chance for at opklare det, siger Jens Møller Søgård.

Politiet i Frederikshavn er derfor afhængige af at høre fra eventuelle vidner, der har bemærket noget mistænkeligt eller har andre informationer i sagen. Eventuelle oplysninger kan gives til politiet på telefon 114.