LIGE NU:

Politiet glemmer anmeldelse af sex-krænker

Politiet indrømmer i dag at have begået en fejl i sagen om den falske facebookprofil Marck Hansen, der sexkrænker og afpresser mindreårige piger på facebook. Politiet har kendt til sagen siden 9. juni, men på grund af en fejl, er anmeldelsen først nu blevet registreret.

Der er gået næsten tre uger, siden Dennis Bostrup anmeldte facebookkrænkeren, der kalder sig for Marck Hansen, til politiet.

Men herfra er sagen røget i glemmebogen. Internt har politiet nemlig glemt at videregive anmeldelsen til den rette politikreds.

Imens er Marck Hansen fortsat med at afpresse og krænke mindreårige piger på facebook.

- Det er jo rystende at høre. Det synes jeg virkelig er for dårligt, og jeg er ked af at høre, at det kan ske på den måde, siger Dennis Bostrup, hvis 12-årige datter er en af dem, Marck Hansen har været i kontakt med.

Albert Rasmussen fra Fyns Politikreds erkender, at der er sket er fejl.

- Det er en fejl, og det burde ikke være sket. Normalprocedure er, at vi får anmeldelsen med det samme. Men i det her tilfælde er der sket en eller anden fejl, og jeg kan ikke sige hvad det er. Vi burde have haft den anmeldelse noget før, siger vicepolitiinspektør Albert Rasmussen.

Marck Hansen var online og aktiv indtil TV2/Nord torsdag fortalte historien om ham. Herefter blev hans profil øjeblikkeligt fjernet. Politiet kom her i tanke om sagen, men har spildt de tre ugers forspring.

- Jeg er da ærgerlig over det. Det ville have været fint at komme i gang allerede der 9. juni, for så havde vi jo stoppet ham. Det er jeg ret sikker på, siger Albert Rasmussen.

Han forsikrer, at sagen bliver prioriteret højt fra nu af.

- Det er klart, at jo længere tid, der går, jo dårligere er vores odds. Men jeg er nu ret sikker på, at vi kan komme efter det her alligevel, fordi de elektroniske spor kan han jo ikke slette. Så facebook har jo nogle spor, som vi nu skal have fat i. Så jeg er fortrøstningsfuld, og tror at vi finder ham, siger vicepolitiinspektøren.

TV2/Nord har de seneste dage omtalt sagen, fordi billedet, som sexkrænkeren bruger, i virkeligheden er billedet af den unge aalborggenser, Nicolaj Broberg Winther, der døde 2011.

Dennis Bostrup, der er anmelder, håber nu, at politiet snart får fat i sex-krænkeren.

- Det er selvfølgelig ikke godt nok, men det er menneskeligt at fejle, mit håb er bare, at det ikke får nogen stor betydning i forhold til at få han fanget, siger Dennis Bostrup.

aalborg håndbold

Aalborg Håndbold taber topkamp på hjemmebane - men forbliver på andenplads i ligaen

155019160_3938959839460037_8925757446378534070_o

Fokus på ny fjordforbindelse: Stil spørgsmål til transportministeren

80_percent

play Satsning på vinterferieturister har båret frugt

150920_corona.jpg

Positivprocenten falder: Her er lørdagens nordjyske coronatal

aalborg håndbold

Aalborg Håndbold taber topkamp på hjemmebane - men forbliver på andenplads i ligaen

155019160_3938959839460037_8925757446378534070_o

Fokus på ny fjordforbindelse: Stil spørgsmål til transportministeren

80_percent

play Satsning på vinterferieturister har båret frugt

Til forsiden

Til forsiden