Politiet i Hjørring flytter

02:04

Vicepolitikommisær Erik Kjærsgaard mindes den gang en kollegas kartoffelryster blev brugt til at finde ligdele i beton. Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

Store flyttedag i dag hos Nordjyllands Politi i Hjørring. I den her uge holder man lukket og flytter i nye og mere tidssvarende lokaler.

Som altid når man skal flytte skal man igennem en svær proces. Hvad skal med og hvad skal smides ud? De 70 politifolk har en uge til at få pakket ned og pakket ud igen. Den kan hurtigt gå, for politifolk er som alle andre. Igen og igen falder de i og husker gamle sager. F.eks. den berømte Tolnesag fra 1989 hvor en mand blev dræbt, brændt og støbt ned i beton i en garage.

- Her er et billede af Peter. Han havde en kartoffelryster og den brugte vi da vi havde fået brudt gulvet op. Så kørte vi betonstumperne igennem rysteren så vi kunne finde dele af afdøde, fortæller Erik Kjærsgaard, Vicepolitikommissær ved Nordjyllands Politi i Hjørring til TV2/NORD.

Mandag d. 17. januar åbner politistationen igen på adressen Horsevang 9 i Hjørring. Så der skal både minderne og alt det andet være på plads igen.

Se en reportage fra flytningen i vores udsendelse i aften 19.30.

Forsiden lige nu