Nordjyllands Politi efterlyser ejere af designermøbler, der er fundet ved ransagninger. Foto: Nordjyllands Politi

Politiet leder efter ejere af stjålne designermøbler

Efter intens indbrudsefterforskning i Nordjylland er politiet stødt på en større mængde designermøbler. Nu efterlyser man ejerne.

Som resultat af en længere efterforskning slog Nordjyllands Politi den 19. december til mod flere adresser i Aabybro, hvor man ransagede og beslaglagde en større mængde designermøbler, der formodes at stamme fra indbrud. 

Det er lykkedes at placere en del af disse effekter til indbrud i sommerhuse i Tornby, Tversted ved Hirtshals og ved flere indbrud i sommerhuse i området mellem Fjerritslev og Hanstholm – alle er begået i november og december 2018.

- Men vi har imidlertid stadig mange formodede tyvekoster tilbage, hvor vi ikke har fundet de konkrete gerningssteder endnu. Dem arbejder vi lige nu på at finde, så de rette ejerfolk kan få deres ting tilbage, og vi kan få gerningsmændene straffet, siger Peter Skovbak Pedersen, der er efterforskningsleder ved Nordjyllands Politi. 

Nordjyllands Politi efterlyser ejere af designermøbler, der er fundet ved ransagninger. Foto: Nordjyllands Politi

Det er politiets formodning, at effekterne er stjålet ved indbrud i sommerhuse primært langs den jyske vestkyst fra Skagen i nord til Hanstholm i syd. Politiet udelukker dog ikke, at der også er stjålne effekter fra andre steder.

- Vi ved, at sommerhusejere kan bo langt væk fra deres sommerhuse, så de rette ejere kan i princippet befinde sig i hele landet, siger politikommissær Peter Skovbak Pedersen. 

Man kan se alle de efterlyste effekter i denne fotomappe (det kan godt tage lidt tid at åbne mappen på grund af størrelsen). 

Hvis man genkender nogle af disse effekter eller har andre oplysninger i sagen, så skal man kontakte politiet på telefon 114.

To nordjyske mænd er indtil videre sigtet i sagen.