LIGE NU:

Politiet leder efter vidner til knivoverfald

En 59-årig mand blev i nat stukket i brystet i Aalborg Vestby og var en millimeter fra døden. Politiet vil gerne høre fra vidner. Eneste spor er et sålaftryk

Halv et i nat vælter den 59-årige ind på Asian Bodega på Kastetvej. Han falder sammen ved baren, og en anden mand forsøger at hjælpe ham, og finder ud af at han bløder kraftigt. Der bliver ringet 112, og politi og ambulance ankommer kort efter, oplyser Vagtchef Henrik Beck.
Politiet sendte straks en hundepatrulje på gaden, og fandt frem til en bænk i Ryesgade, hvor manden havde siddet og røget en pibe tobak. Den 59-årige, som er fra Aalborg Vestby, har fået stjålet sin tegnebog.
Der er tale om en ganske almindelig aalborgenser, der var ude at gå aftentur. Han var ældru - og politiet betegner knivstikkeriet som meningsløst.
Søndag middag fandt politiet et sålaftryk på en byggeplads over for bænken. Sålaftrykket stammer efter al sandsynlighed fra gerningsmanden. Ved hjælp af politihunde mener politiet også at have rekonstrueret en sandsynlig flugtrute.

Nordjyllands Politi vil meget gerne høre fra vidner til overfaldet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.