LIGE NU:

Politiet savner spor i grillbar-røveri

Nordjyllands Politi i Aalborg er uden spor af den røver, som onsdag aften begik røveri mod en grillbar på Kastetvej i Aalborg. Politiet mener flere personer har set røveren, men ingen har henvendt sig.

Røveriet skete onsdag aften lidt over klokken 21. Forinden havde manden bestilt en frankfurter med ketchup, som han satte sig ned og spiste. Mens han gjorde det, var der to andre kunder i grillbaren. Dem vil Nordjyllands Politi gerne i kontakt med.

Efter cirka ti minutter, da han er den eneste kunde tilbage, går han op til disken og truer ekspedienten med en pistollignende genstand til at udlevere pengene. Han stak herefter af med 4.000-5.000 kroner i kontanter.

Efter røveriet løb flygtede han på en sølvfarvet scooter uden nummerplader tværs over Kastetvej og ned af Schleppegrellsgade mod havnen.

I sin ivrige flugt var han ved at blive kørt ned af to biler på Kastetvej. Nordjyllands Politi vil gerne i kontakt med førerne af de to biler. Den drejer sig om en rød bil, som kørte ind mod Aalborgs midtby, og en blå bil som kom fra Aalborgs centrum.

Manden beskrives som:

- 15-18 år
- 170-175 cm
- Bleg og med bumser i ansigtet
- Iført hvid hættetrøje med et dødningehoved påtrykt
- blå jakke

Politiet kan kontaktes på telefon 114.