LIGE NU:

Politiet strammer op

Det er pinligt, lyder det fra Nordjyllands Politi om onsdagens fangeflugt. Og nu skal der strammes op.

Nordjyllands Politi erkender, at man fejlvurderede sikkerheden for den 18-årige mand, der onsdag ved middagstid stak af fra to politiassistenter på vej fra et retsmøde i Retten i Aalborg.

- Det må ikke kunne ske, og det er bare ikke godt nok det, der er sket, lyder det fra Ole Kristensen, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi.

- Vi foretager hele tiden en vurdering af de situationer, vi står i, og man kan måske sige, at vi førhen har været lidt naive og ikke troet, at nogen ville stikke af. Men vi arbejder intents på, at det ikke sker igen, blandt andet skal vi se på vores procedurer og vores sikkerhedsvurdering, vi skal blive lidt skarpere, fortsætter Ole Kristensen.   

Den unge mand så sit snit til at tage flugten fra to politiassistenter, da han blev ført væk fra et retslokale på vej hen til en elevator.
Han smuttede fra politiet ned ad trapperne.
Den 18-årige er fængslet for en stribe voldsepisoder og havde netop fået forlænget sin varetægtsfængsling, da han med hænderne i håndjern stak af.
 
Det er ikke mange uger siden, to mænd ligeledes i politiets varetægt stak af fra Nordjyllands Politi . Dengang forsvandt de ud gennem et vindue.

Politiet løb efter den 18-årige, men mistede ham af syne ved Kastetvej, hvorfra han fortsatte vestpå.

Den 18-årig beskrives som ca. 175 cm høj, spinkel af bygning, han har meget kortklippet hår og var iført cowboybukser og en lys hættetrøje.

Politiet har siden flugten indtil videre forgæves forsøgt at finde manden igen. Han er fra Aalborg og er kendt i kriminelle kredse.