Foto: Post Danmark

Post Danmark i Nordjylland fyrer tre ledere

Postområde Nordjylland har fået en slankere ledelsesstruktur, hvor distributionsområderne i Brønderslev, Hobro og Skive er blevet nedlagt, og fremover indgår i andre distrikter i stedet. Tre ledere er derfor blevet afskediget.

Faldende mængder post har løbende haft konsekvenser for både medarbejdere og administration hos Post Danmark, og nu er turen også kommet til ændringer i ledelsen. Før nytår var Nordjylland inddelt i 11 postområder, men det er nu reduceret til otte. 
 
- Vi tilpasser hele tiden organisationen i forhold til den mindre brevmængde, som vi oplever i disse år, siger områdechef i Nordjylland Marianne Holmsgaard. 
 
Tre distributionschefer er blevet afskediget ved strukturændringerne, og nogle af de otte tilbageværende får derved ansvar for et større geografisk område, imens enkelte får ansvar for et helt nyt område.
 
- Udadtil vil nogle kunder opleve, at det er en ny chef, der sidder i deres område, siger Bo Klinkby Christensen, der er nu er distributionschef i det nye større Hjørring-område.
 
For nogle medarbejderne vil det betyde, at der i nogle tilfælde bliver længere til den overordnede chef.
 
Områdechef Marianne Holmsgaard forudser, at Post Danmark også i de næste par år vil fortsætte med at reducere medarbejderstaben i takt med faldende postmængder. 
 
I Postområde Nordjylland er der lige nu 1325 faste medarbejdere. 
 
I løbet af 2011 stoppede 200 medarbejder, der enten blev afskediget eller fratrådte af andre årsager.