LIGE NU:

Prica solgt til Sunderland

AaB sælger ud af gulddrømmene. Tilbuddet fra den engelske Premier League klub Sunderland var for stort. Prica kan debuterer i England på lørdag.

Sunderland betaler angiveligt omkring 20 millioner kroner for AaBs topscorer. Englænderne accepterede den pris AaB forlangte for den 27-årige svensker.

Prica, som havde kontrakt med AaB indtil 30. juni 2009 skifter omgående til Sunderland, og han kan få debut allerede på lørdag, når Sunderland møder Birmingham.

Sportsdirektør Lynge Jakobsen beklager Rade Pricas afgang.

- Det er klart, at det på godt nordjysk er træls at miste SAS Ligaens måske allerstørste profil gennem det seneste halvandet år. Rade ser tilbuddet fra Sunderland som en chance, og da klubben har indfriet vores salgspris, har der ikke været så meget andet at gøre end at acceptere tingenes tilstand, siger Lynge Jakobsen, som dog finder stor fortrøstning i AaB's eksisterende spillertrup.

- Vi har generelt en stærk offensiv og mon ikke at eksempelvis Jeppe Curth, José Mota, Ronnie Schwartz, Simon Bræmer og Patrick Kristensen vil gøre alt for, at følelsen af tabet af Rade vil blive formindsket, slutter Lynge Jakobsen.

Rade Prica kom i sommeren 2006 transferfrit til AaB fra tyske Hansa Rostock og har siden bidraget med 31 pletskud i 59 kampe.

Som følge af salget af Rade Prica forventer AaB A/S et resultat i 2008 på 25 mio. kr.