LIGE NU:

Prince skal spille koncert i Frederikshavn

Rock i Frederikshavn har fået en uventet chance for at præsentere Prince lørdag 8. juni på Knivholt. Prince ankommer i dag til Frederikshavn, hvor han skal besigtige forholdene. Det skriver kanalfrederikshavn.dk.

Uffe Hansen, der i mange år har været med omkring Rock i Frederikshavn, og nu arbejder i arbejdsgruppen som musikansvarlig, var til Prince-koncert i København sidste år, og efterfølgende er der altid tradition for, at Prince og hans bands laver en improviseret minikoncert et eller andet

sted i byen.

- Jeg tog chancen, da rygterne gik på, at Prince og følge ville tilbringe aftenen i Københavns natteliv, og på en noget tvivlsom bar i det indre København mødte jeg både Prince og folkene bag ham. Det blev til en enkelt fadbamse sammen med dem, hvor jeg fortalte om Frederikshavn og Rock i Frederikshavn. Vi udvekslede mailadresser og aftalte, at hvis de kom omkring Nordjylland, ville jeg lave frederikshavner-rødspætter til dem - og pludselig forleden modtog jeg mail, at de skulle rejse fra Göteborg i dag. De er på vej til Hamburg og vil gerne se og høre mere om Rock i Frederikshavn - og ikke mindst spise vores berømte rødspætter, fortæller Uffe Hansen.

Prince og co. kommer ind med færgen her over middag, og Uffe Hansen har lejet en bus og vil køre dem omkring Knivholt og Palmestranden, som de selv har ønsket at se.

- Så må vi, om vi kan overbevise dem om, at de skal

lægge vejen forbi Frederikshavn 8. juni. Det passer faktisk rigtigt

godt ind deres turneplaner. Der er klart en stor økonomisk udfordring for os, men med til mødet i dag har vi også en repræsentant for Scandinavian Tobacco Group, som vi håber vil gå ind over koncerten som sponsor og dermed gøre økonomien mulig, udtaler Uffe Hansen.

Lykkes det at få Prince til Frederikshavn, har Uffe Hansen et stort ønske om, at Prince og Sanne Salomonsen skal synge duet.