LIGE NU:

Prisuddeling: Årets fodboldklub ligger i Nibe

DBU Jylland Region 1 hædrede torsdag aften årets klub, årets dommer og årets frivillig ved arrangement på Aalborg Portland Park.

Der var taktfaste klapsalver, da Nibe Boldklub fik overrakt hæderen som Årets Fodboldklub i DBU Jylland Region 1.

Hæderen blev overrakt på DBU Jylland Region 1’s årsmøde på Aalborg Portland Park foran en fyldt sal med nordjyske fodboldledere.

Og der var da også fortjente klapsalver til Nibe Boldklub, for klubben er nemlig en velfungerende fodboldklub på alle parametre.

I år har klubben for eksempel indviet en kunstgræsbane, haft to kvindeseniorhold for første gang, samt kunnet prale af intet mindre end 100 fodboldspillere under seks år.

Sund mad til spillere og forældre

I Nibe Boldklub er fællesskabet i højsædet. Klubben arrangerer blandt andet fællesspisninger, hvor klubben serverer sund mad til spillere og forældre i en travl hverdag.

quote Det skal være sjovt, spændende og udfordrende at gå til fodbold. Det må aldrig bare blive en sur pligt,

Knud Tobiasen, formand, Nibe Boldklub

- Det sociale fællesskab ligger os meget på sinde. Vores motto er, at ”vi vil sejre gennem fællesskab og sammenhold”. Og det er ikke bare tomme ord. Det skal være sjovt, spændende og udfordrende at gå til fodbold. Det må aldrig bare blive en sur pligt, lyder det fra klubbens formand, Knud Tobiasen, i en pressemeddelelse fra DBU Jylland.

72-årig dommer hædret

På årsmødet blev der uddelt en helt ny pris som Året Breddedommer i DBU Jylland Region 1. Og prisen gik til 72-årige Kaj Larsen, som for 41 år siden fik sit dommerkort. Siden har den 72-årige nordjyde dømt et hav af fodboldkampe og involveret sig i dommergerningen både fagligt og socialt.

I motiveringen af Kaj Larsen blev det blandt andet fremhævet, at den dygtige nordjyde er en gevinst på mange fronter.

- Kaj er en rigtig dygtig dommer som trods alderen stadig nyder at dømme kampe og gør det på en rigtig god måde. Han dømmer en hel del 8-mandskampe og er god til at forklare, særligt børnene, hvorfor han dømmer, som han gør, lyder det blandt andet fra Søren Hjortholm, som er formand for Vendsyssel Fodboldommerklub.

Villy gør en forskel i Skagen

DBU Jylland uddelte også årets Gør en forskel-pris, og den gik til Villy Hansen fra Skagen, som har været frivillig i 52 år i træk. De seneste 41 år af dem har været i Skagen IK.

På trods af sine snart 77 år er Villy Hansen stadig særdeles aktiv i Skagen IK, hvor han både er kampfordeler og bestyrelsesmedlem. Det er man rigtig glad for i den nordligst beliggende klub i Danmark.

- Villy er jo en mand uden de store armbevægelser, men han udfører det frivillige arbejde helt på sin egen facon. Han har en kæmpe viden, og så er han altid i godt humør og er dejlig humoristisk, lyder det fra klubben i indstillingen.

Villy Hansen har været frivillig så længe, at han allerede i 1986 modtog den daværende JBU’s sølvnål. I 2003 modtog han DBU’s sølvnål, og i 2005 fik han Skagen Kommunes idrætspris.

 

 

corona 1

Smitteudbrud på plejecenter i Støvring: 13 ud af 19 beboere ramt

80_percent

play Stiler efter en milliard i omsætning: Helgstrand udvider koncernen

Lyntest kø

Ny undersøgelse: Færrest har været smittet med corona i Nordjylland

261120 båd, fisker, brexit, skib

play Venstre kræver hjælp til nordjyske fiskere efter Brexit

corona 1

Smitteudbrud på plejecenter i Støvring: 13 ud af 19 beboere ramt

80_percent

play Stiler efter en milliard i omsætning: Helgstrand udvider koncernen

Til forsiden

Til forsiden