LIGE NU:

Professor på AAU hyldes

Ramjee Prasad har for nylig udklækket sin Ph.d. nr. 50, og dette markeres fredag d. 11. april på AAU, hvor man har inviteret til jubilæum og workshop for professorens gamle studerende fra hans tid i både Indien, Sydafrika, Holland og Danmark.

Vigtig for mobilteknologien
Ramjee Prasad betragtes internationalt som en af de vigtigste figurer i de seneste årtiers hurtige udvikling af mobilteknologien omkring os, og mange af hans gamle studerende sidder i dag på tunge poster i forskning og industri.
Fredagens ordstyrer er eksempelvis lederen af Nokias entertainment business, Tero Ojanpera, som Ramjee Prasad vejledte i sin tid på Delft University of Technology i Holland.

50 ph.d.'ere
En af opgaverne for en universitetsansat forsker er at være med til at uddanne nye forskere gennem tre-årige Ph.d.-forløb, men selv for de mest aktive forskere er det meget ualmindeligt, at man når at hjælpe 50 Ph.d.'ere gennem systemet før pensionsalderen.

Gamle elever samles
Endnu mere ualmindeligt er det, at man samler forskerens gamle elever for at markere og hylde den store indsats, han eller hun har gjort gennem årene.

Leder af center
Men begge dele er tilfældet for professor Ramjee Prasad, der er leder af det internationale center for forskning i mobil og trådløs kommunikationsteknologi, CTIF (Center for TeleInfrastruktur), som styres fra Aalborg Universitet.

Internationalt netværk
Ramjee Prasads meritter og CTIF's store internationale netværk gør det muligt at bringe de mange tidligere Ph.d.'ere sammen til workshoppen, hvor overskrifterne er "Globalisering af mobil og trådløs kommunikation" og "Efter år 2020".

Teknologiske visioner
Ramjee Prasad er internationalt anerkendt for sin dybe indsigt og sin faglige bredde, og ikke mindst for sine teknologiske visioner, der gennem årene har vist sig at holde stik. Også derfor står der stor respekt om hans arbejde, blandt andet med opbygningen af CTIF på Aalborg Universitet, som også har afdelinger i København, Italien og Indien.

11. april på NOVI
Fejringen af Ramjee Prasad og de efterfølgende debatter om de teknologiske muligheder i den trådløse fremtid, finder sted fredag d. 11. april i NOVI Auditoriet på Niels Jernes Vej 10 i Aalborg.

line teaser billede

Derfor blev Line løsgænger: - Det ville de jo aldrig nogensinde sige til en mand

img_8574.jpg

Politiet efterlyser lastbilchauffør: Kan have oplysninger om trafikdræbt 20-årig

Hendes Majestæt Dronningen i Vesthimmerland

Dronningen sender hilsen fra sin jagthytte i Vesthimmerland

def_thumb,50_percent

play Det bliver en solrig dag i det nordjyske

line teaser billede

Derfor blev Line løsgænger: - Det ville de jo aldrig nogensinde sige til en mand

img_8574.jpg

Politiet efterlyser lastbilchauffør: Kan have oplysninger om trafikdræbt 20-årig

Til forsiden

Til forsiden