Psykologhjælp til forældre og personale

Foto: TV2 Nord

Forældrene til de to fireårige børn, der i går forsvandt på en tur til Thorup Strand og de pædagoger, der var med på turen får tilbudt psykologhjælp af Aalborg Kommune, som mener at denne type situationer kan være svære at undgå.

To fireårige børn forsvandt torsdag eftermiddag under en udflugt til Thorup Strand. Børnene, der blev fundet i god behold knap fire timer senere, kommer fra Børnehaven Stjernedrys i Aalborg SØ.

- Vi mener at alle regler er overholdt og det er svært at undgå den slags situationer, siger afdelingschef Hans Christian Mariegaard fra Børne- og Familieafdelingen til TV2 Nord.

Aalborg Kommune har inviteret forældrene til et møde fredag for at tale episoden igennem. Ifølge kommunens notat vil begge hold forældre få tilbudt psykologhjælp.

Der var 17 børn med på turen. Der var to pædagoger, en pædagogmedhjælper og en forældre med til at passe på børnene, samt en naturvejleder, der stod for undervisningen på turen.

Personalet var efterfølgende samlet i børnehaven og fredag, skulle der komme en psykolog for at tale med personalet og naturvejlederen om hændelsen.

 

 

Forsiden lige nu