Nordjyder med benzin i blodet havde søndag mulighed for at få deres lyst styret, samtidig med at de støttede et godt formål. Foto: Henriette Maj Pedersen

Race for velgørenhed

I dag fik masser af nordjyder mulighed for at få opfyldt drømmen om en tur i en Ferrari, Lamborghini, Maserati, Porsche eller Jaguar.

Velgørenhedsarrangementet Cool Car Race fandt for andet år i træk på Flyvestation Aalborg.
Foruden de dyre og meget hurtige sportsvogne bød dagen også på underholdning for hele familien i form af en helt særlig flyopvisning, tivoli, faldskærmsudspring, hoppeborg, stunt- og danseshows. Publikum havde også mulighed for at blive hejst op i en kran i 70 meters højde. Burhan G og Sarah, der vandt dette års X Factor, stod på den musikalske underholdning.

Sidste år rejste arrangementet 325.000 kroner til kræftramte og udsatte børn. I år vil overskuddet igen gå ubeskåret til "Familier med kræftramte børn" og "Villa Sonja", der renoverer skoler og sikrer børns vilkår i et af verdens fattigste lande Nicaragua. Derudover vil en del af overskuddet gå til "Veteranhjem Aalborg", som hjælper børn, der har mistet en forælder i krig.