01:13

Foto: René Ryom

1 af 2

Ransagning ved Hells Angels rockerborg

Politiet ransagede tirsdag Hells Angels klubhus i Nørresundby i forbindelse med overfaldet på en 16-årig dreng, som blev overfaldet med en murerhammer for to uger siden.

Nordjyllands Politi foretog mandag formiddag og eftermiddag en ransagning af Hells Angels klubhus i Nørresundby. Det erfarer TV2/NORD.

TV2/NORDs reporter, Rene Ryom, var til stede foran rockerborgen. Ifølge ham var politiet mødt massivt op.

Ransagningen er et led i efterforskningen af overfaldet på en 16-årig dreng, som fik kraniebrud efter flere slag med en murerhammer.

- Jeg kan bekræfte, at vi er i gang med en ransagning derovre, siger politikommissær ved Nordjyllands Politi, Lars Nørskov.

Overfaldet på den 16-årige dreng, som fandt sted på en Shell tank den 2. april. Tre mænd blev i den forbindelse anholdt, da de angiveligt overfaldt den 16-årige dreng med en murerhammer. Under overfaldet pådrog den 16-årige sig et kraniebrud.

Det er meget sparsomt, hvad politikommissæren vil oplyse om sagen, da efterforskningen fortsat er i gang.

- Så længe vi kører efterforskningen på det niveau, vi gør nu, hvor retsmøderne, som allerede har været foretaget har foregået for lukkede døre, så kan jeg ikke oplyse yderligere i sagen.

Lars Nørskov fortæller yderligere, at der ved eventuelle kommende retsmøder formentlig også vil blive begæret dørlukning.

Han kan heller ikke oplyse, hvad det helt præcist er politiet går efter i forbindelse med ransagningen.

De tre rockere, som blev anholdt i forbindelse med overfaldet på den 16-årige, blev varetægtsfængslet i fire uger.