LIGE NU:

Rebild Event er kommet for at blive

Trods en dårlig start med aflyste koncerter og svigtende billetsalg, fortsætter Rebild Kommune deres satsning med at koordinere sommerens kulturarrangementer under Rebild Event.

Oprydningen efter Opera i Rebild, den sidste af de fire Rebild Events, synger på sidste vers. Oprydning skal der også til i kulisserne efter det første år med det nye koncept.

- Der har været for mange om at bestemme, så det skal rettes inden næste år, siger Peter Rasmussen. Han er til daglig leder af Kulturhuset Stubhuset i Støvring, der har været Rebild Kommunes medarrangør af Rock i Rebild.

Kritikken fra kommunens samarbejdspartnere går primært på at der er for mange høvdinge og for dårlig markedsføring. Det mener chefen dog nok der skal komme skik på.

- Det er Rebild Kommune der styrer Rebild Event og dermed er det også mig, der er høvding. Jeg har dog også lovet vores medarrangører at de nok skal blive mere tilfredse med samarbejdet næste år, siger Henrik Schou, kulturchef i Rebild Kommune og chef for Rebild Event.

Country i Rebild skulle have trukket flere gæster til Rebildfesten. Det lykkedes ikke. Koncerten med trækplasteret Lynn Anderson blev aflyst på grund af svigtende billetsalg - og i bakkerne var der rigelig med plads den 4. juli.

Rock i Rebild skulle have solgt 4000 billetter for at løbe rundt. Kun 1500 blev det til.

- Det håber vi retter sig til næste år, siger Henrik Schou.

- Et ukendt arrangement, som vores skal lige sparkes i gang, men nu har vi mere tid til planlægning og ved hvor vi skal sætte ind, så det bliver bedre næste år, siger Peter Rasmussen.

Den sidste af de 4 events, nemlig Opera i Rebild holdt kun lige fast i sit stampublikum. Alligevel er borgmesteren tilfreds med udbyttet af de flere hundrede tusinde, som Rebild Kommune årligt smider i satsningen

- Der har stået Rebild Event rigtig mange steder, så jeg er meget tilfreds med at vi kan markedsføre arrangementerne under et brand, siger Anny Winther, (Venstre), borgmester i Rebild Kommune.

Kulturfolket og politikerne i Rebild giver dog ikke op. De prøver igen næste år.

- Når vi starter to nye arrangementer som Country og Rock i Rebild, så skal det lige løbes i gang. Det er det blivet nu, så jeg glæder mig allerede til næste år, siger Anny Winther.

Regnskabet for Rebild Event er endnu ikke på plads, men der bliver tale om et underskud, som Rebild Kommune i første omgang dækker, men det stiller store krav til at næste års Rebild Events løber rundt.

Aalborg sygehus universitetshospital

play Sygeplejerskers strejke giver overbelægning på Aalborg Universitetshospital

Gistrup skole

play Aalborg Kommune tvinges til at bruge 70 millioner til genopbygning af skoler

100820 Retten i Aalborg

Seks måneders fængsel til to mænd og udvisning for grov vold

Ambulance med udrykning genrebillede

Pige på halvandet år kørt ihjel af traktor

Aalborg sygehus universitetshospital

play Sygeplejerskers strejke giver overbelægning på Aalborg Universitetshospital

Gistrup skole

play Aalborg Kommune tvinges til at bruge 70 millioner til genopbygning af skoler

Til forsiden

Til forsiden