LIGE NU:

Regatta blev en succes

Selv om solen ikke skinnede konstant over dette års regatta, var arrangementet velbesøgt. Aalborg Regatta blev i weekenden afholdt for anden gang, og publikum tog det sure med det søde.

Blæsten og regndråberne blev overvundet af de mange oplevelsestilbud.

- Vi har oplevet en klar publikumsfremgang i forhold til sidste år, fortæller eventchef Søren Thorst og fortsætter: Koncerterne har tiltrukket rigtig mange, men vi kan også se, at aktiviteter som Toldbod marked, DBU DM i street, sliskeræset, legelandet og fredagens kaproning mellem Aalborg Universitet og UCN har fået rigtig mange mennesker til at bruge weekenden på havnefronten.

Aalborg Events kan samtidig notere sig, at alt er forløbet som planlagt. Trods de store menneskemængder har der ikke været nogen ulykker, og det har på intet tidspunkt været nødvendigt at inddrage politiet, bortset fra søndag hvor to politibiler var del af en større udstilling af udrykningskøretøjer.

- Der har været en rigtig god stemning hele vejen igennem. Folk har været glade og tilfredse og det er næsten, det bedste af det hele, siger Søren Thorst.

Målt på publikumsmængden ved de allerstørste trækplastre anslår Aalborg Events, at der i år var omkring 45.000 mennesker i løbet af de tre dage (sidste års besøgstal lå på 30.000).

Aalborg Regatta vender tilbage i 2014, hvor arrangementet afholdes fra den 20. til den 22. juni.