Foto: TV2/Nord

Regionen skal begrænse papirarbejdet

Behandlings- og udredningsgarantier skal overholdes, så unødigt papirarbejde skal skæres væk. Det var et af hovedbudskaberne i valgdebatten på TV2/Nord mandag, hvor 10 spidskandidater til Regionsrådsvalget var i ilden.

10 spidskandidater til regionsrådsvalget var mandag aften i debat på TV2/Nord. Og på P4 Nordjylland, P4 Midt & Vest og TV MidtVest. Debatten med 10 af de politikere, der måske kommer til at stå i spidsen for det regionale sundhedsvæsen blev nemlig samsendt på radio også, ligesom naboerne i Midt- og Vestjylland også skulle have æren af at vide, hvor de nordjyske politikere vil hen.

Gense debatten, der blandt andet handlede om hvorfor vi egentlig har brug for regionerne og om hvordan man kan finde mere tid til patienter fremfor papirarbejde, herover eller genoplev debatten i tweets nedenfor.

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");