Regionsdirektør forlader sit job

Region Nordjylland skal have en ny direktør, efter at den nuværende regionsdirektør har fået nyt job.

Der vil være en ny direktør i spidsen for Region Nordjylland fra næste forår. Det ligger fast, efter at den nuværende regionsdirektør Per Christiansen forlader sit job.

57-årige Per Christiansen har fået job i København, hvor han fra 1. januar skal være direktør på Rigshospitalet. Han glæder sig til nye udfordringer, efter at have været regionsdirektør siden 2009.

- Efter godt fem år som regionsdirektør kaster jeg mig ud i udfordringen som direktør for den store fusion mellem Rigshospitalet og Glostrup Hospital. Det er et tilvalg og ikke et fravalg, for jeg kommer til at savne både Region Nordjylland, opgaverne og medarbejderne, siger Per Christiansen.

Per Christiansen har haft flere forskellige stillinger i Nordjylland, siden han blev administrationschef på Hjørring Sygehus i 1990. Han har blandt andet arbejdet i Nordjyllands Amt og været sygehusdirektør for Aalborg Sygehus.

Region Nordjylland vil på et ekstraordinært møde 18. november konstituere en midlertidig regionsdirektør. Regionen regner med at den nye regionsdirektør kan tiltræde til foråret.

- Vi står over for mange vigtige og spændende opgaver de kommende år, og vi ser derfor frem til at samarbejde med en ny regionsdirektør, siger regionsrådsformand Ulla Astman (Soc.dem.).


Seneste nyt

fra Nordjylland