Rekord mange vil arbejde i Fårup Sommerland

Rekord mange vil arbejde i Fårup Sommerland. Foto: TV2/Nord

Fårup Sommerland slog i 2010 besøgsrekord med 607.051 gæster, og noget der tyder på, at parken er lige så populær hos de jobsøgende. 1.450 jobansøgninger er nemlig i år landet på HR-manager Jesper H. Jensens bord.

Selvom den officielle ansøgningsfrist var i januar, kommer der stadig ansøgninger fra folk, og hvis de har noget helt specielt at tilbyde er der forsat mulighed for et job, lyder det fra sommerlandet.

- Jeg er virkelig glad for det store antal ansøgninger, og det store arbejde med at behandle dem alle sammen bliver hurtigt overskygget gennem den lyst som ansøgerne har til at arbejde her. Der har i år været 345 genansøgninger og mange af dem går nu deres 3. 4. eller 5. sæson i møde, vi har sågar ansatte der går ind til deres 10. sæson, siger Jesper H. Jensen

Fårup Sommerland ansætter hvert år et stort antal seniorer til sommerjobs, og i år var der, ud af de 1.450 ansøgninger, 140 fra seniorerne.

- Jeg kan mærke, at de unge synes godt om seniorerne, og omvendt. De unge kan trække på seniorernes ro og overblik, hvilket kan være en stor fordel i en forlystelsespark, hvor man som ansat møder mange forskellige udfordringer, siger Jesper H. Jensen.

Forsiden lige nu