Rekordregnskab gavner IKEA kunder

Ikea Aalborg Foto: TV2/Nord

IKEA Danmark kan i dag offentliggøre et nyt rekordregnskab. Varehuset i Aalborg bidrager til væksten med en omsætning på 391 millioner kroner.

Omtanke i hverdagen betaler sig. Det viser IKEA Danmarks årsregnskab, som med en omsætning på 3,027 milliarder kroner, svarende til en vækst på 5,9 % i forhold til sidste års omsætning, er det bedste til dato.
 
- Trods hårde tider kan vi i dag præsentere et meget fornuftigt årsregnskab. Det vil jeg gerne takke alle vores medarbejdere for, siger adm. direktør Håkan Svedman, IKEA Danmark.
 
I kølvandet på årsregnskabet har IKEA investeret 25 millioner kroner i yderligere prisnedsættelser. Overskuddet investeres også i at udvikle og ruste IKEA, så de fem danske varehuse også i fremtiden kan bevare de omkring 1.800 danske arbejdspladser og skabe nye, når det giver god mening.
 
IKEA Aalborg holder takten

1,4 millioner mennesker besøgte Aalborg-varehuset, som fik en omsætning på 391 millioner kroner mod 202 millioner året før. Varehuschef Magnus Norberg peger på dygtige medarbejdere og IKEAs koncept som forklaringen på de gode takter.
 
- Siden åbningen af IKEA Aalborg kan vi mærke, at nordjyderne i stigende grad har taget vores forretningskoncept med godt design og god kvalitet til lave priser til sig. At vi kan holde takten trods en buldrende finanskrise skyldes også, at alle mine kollegaer i varehuset har leveret en fantastisk indsats. Det vil jeg gerne sige tak for, siger Magnus Norberg, varehuschef, IKEA Aalborg.
 
I alt blev de fem danske varehuse besøgt af 10,6 millioner mennesker.

Forsiden lige nu