Foto: Pressebillede

Revisorer slår kræfterne sammen

Revisionsvirksomhederne Beierholm og RSM plus har indgået en aftale om sammenlægning af deres virksomheder fra 1. maj 2016.

Fra 1. maj 2016 lægges revisionsvirksomhederne Beierholm og RSM plus, der begge har afdelinger i Nordjylland, sammen.

Sammenlægningen er en del af en længere strategirejse for både Beierholm og RSM plus.

- Vi går benhårdt efter at være den mest udviklings- og opkøbsorienterede revisionsvirksomhed med solidt fokus på små- og mellemstore virksomheder. Sammen med RSM plus styrker vi derfor vores position inden for revision og rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder. Endvidere styrker vi vores internationale netværk i udlandet for vores danske kunder, siger administrerende direktør ved Beierholm Kenneth Jensen.

De to revisionsvirksomheder har i alt 24 kontorer fordelt over hele landet. I Nordjylland har de kontorer i Hjørring, Dronninglund, Frederikshavn, Skagen, Aars, Farsø, Hadsund, Hobro og Aalborg. Håbet er at hale ind på de største revisionshuse i danmark og styrke den internationale support.

- Vi har længe overvejet, hvorvidt vi skulle øge størrelsen i vores virksomhed - enten ved at påbegynde omfattende opkøb eller på anden vis få styrke til at møde fremtidens krav. Efter grundige drøftelser med Beierholms ledelse, hvor vi ser, at vores virksomheders idégrundlag og forretningsmodel i stor omfang ligner hinanden, blev det vores konklusion, at vi hurtigst og mest effektivt ville nå den ønskede udvikling ved en sammenlægning med Beierholm, siger administrerende direktør ved RSM plus Michael Bach

RSM plus' medarbejdere i Aalborg flytter ind i Beierholms lokaler på Voergaardsvej i Aalborg fra maj.