Rikke Nielsen og Tanja Logvin starter ny karriere

Rikke Nielsen og Tanja Logvin, tidligere håndboldstjerner i Aalborg DH, starter ny karriere som talenttrænere i TST Hjørring.

<b>Elitesatsning i Vendsyssel</b>
TST Hjørring ejes af en række virksomheder og investorer, der tror på en fremtid for en elitesatsning indenfor kvindehåndbold ikke blot i Hjørring men i hele Vendsyssel.

<b>Målrettet talentarbejde</b>
TST Hjørring er som navnet antyder, hjemmehørende i Hjørring Kommune, men lægger ikke skjul på, at de meget gerne vil være hele landsdelens håndboldhold.

- Vi ønsker i et tæt samarbejde med de mange håndboldklubber at tiltrække de dygtigste talenter. Gennem et målrettet talentarbejde ønsker vi at udvikle spillerne og så tidligt som muligt at give pigerne et indtryk af, hvad der kræves for at nå helt til tops i moderne kvindehåndbold, siger Jørgen Larsen, direktør i TST Hjørring.

<b>Håndboldsamarbejde</b>
Håndboldsamarbejdet TST Hjørring bygger på det frivillige fundament, som udspringer af moderklubberne Sindal IF og Tårs Ugilt Idrætsforening. Og selv om klubben i vid udstrækning stadig er drevet af ildsjæle, så er kravene i en stærkt eliteorienteret idrætsverden efterhånden blevet så store til både organisationen og til det økonomiske fundament, at TST Hjørring har fundet tiden inde til både at styrke organisationen og til at forstærke fundamentet ved at udvide ejerkredsen betydeligt.