LIGE NU:

Rockeroverfald: 16-årig ude af koma

16-årige Ziad el-Zakka, som tirsdag blev overfaldet af tre Hells Angels rockere ved en Shell tankstation i Nørresundby, er nu ude af koma. Trods bedring kan han ikke genkende sine venner. Det skriver tv2.dk.

Tirsdag blev 16-årige Ziad el-Zakka overfaldet af tre Hells Angels rockere, da han sad i en bil ved en Shell tankstation i Nørresundby. Han blev slået gentagne gange med en murhammer og en brosten, hvorfor han pådrog sig et kraniebrud.

Ziad el-Zakka har ligget i koma på grund af sine kvæstelser, men nu er han i bedring, fortæller hans onkel, Kamal Hussein til tv2.dk.

- I går kunne han ligge og kigge. Og i dag kunne han gå på toilettet med hjælp. Han er i forbedring. Han er ude af komaen og kan stå op, siger Kamal Hussein.

Selvom Ziad el-Zakka er i bedring, så er det stadig uvist, hvorvidt han vil komme sig fuldstændig efter det voldsomme overfald.

- Han snakker meget svagt og har svært ved at koncentrere sig om, hvad han siger. Hans motorik skal tjekkes senere i forløbet. Og jeg håber, at han får det bedre, siger onklen, der oplyser, at den 16-årige eksempelvis skulle prøve at tale i telefon med sin far, siger Kamal Hussein.

- Jeg ved ikke om han får det bedre, og der vil i hvert fald gå et stykke tid, før det sker, siger Kamal Hussein til tv2.dk.

Nordjyllands Politi har anholdt tre rockere i sagen. De er alle blevet varetægtsfængslet.